FR NL EN
!! Onze taxi moto diensten
zijn tijdelijk gesloten !!
 
      taxi-services
 

Reserveer nu uw moto taxi !

Vul de onderstaande velden in :
Persoonlijke informatie
Naam* Voornaam*
Adres*
Postcode* Stad*
 
GSM* Tel. huis
Tel. kantoor
 
Beddrijf BTW Nr
E-mail*

Vervoer informatie
Vertrek Aankomst
Datum*
Uur* u
Vluchtnummer (luchthaven)
Adres* Adres*
Postcode* Postcode*
Stad* Stad*
Bijkomende informatie Bijkomende informatie


•Om een moto taxi te bestellen met chauffeur, is een reservatie op voorhand aangeraden. Dit wordt door diverse bestaande middelen gedaan: e-mail, ... en volgens de beschikbare middelen en voertuigen . Vooruitbetaling is vereist voor elke eerste eerste opdracht vereist.
• Algemene Voorwaarden
Door één van onze moto taxi met chauffeur toe te vertrouwen verzekerd Urbandrive u een hoogwaardige service. Verzekering, brandstof, chauffeur service zijn inbegrepen in onze tarieven. Extra wachttijden of kilometers die niet voorzien zijn, zullen extra berekend worden.
• Abonnement:
Een abonnement geeft u recht tot het gebruik van een wel bepaald volume op het moment van de ondertekening, zonder tijdslimiet mits één reis ieder 6 maanden is uitgevoerd op deze rekening. Als dit niet het geval is na onze waarschuwing per email, wordt uw rekeningsaldo op nul gezet.
• Voorwaarden van annulatie bij een abonnement

De annulatie van een boeking moet ten laatste een half uur op voorrand per e-mail vermeld worden. Na een wachttijd van 15 minuten en zonder verdere nieuws van de klant, als er niemand op het afgesproken tijdstip opdaagd, kan de chauffeur de opdracht als annulatie beschouwen. De rit zal 100% worden berekend.
• NB:
Alle vertragingen ten gevolge van onvoorspelbaar verkeersmoeilijkheden zoals congestie, ongevallen, omleidingen, weer en diverse evenementen komen niet in aanmerking voor vergoeding van welke aard dan ook. Overigens behouden we ons het recht voor tijdens barre omstandigheden koeriers zendingen en personen transport met de auto te doen maar altijd in overleg met de klant. De directie behoudt zich tevens het recht om tarieven te wijzigen.


CAPTCHA Image Change image
Validatie code*:Betalingswijze :